• Mit kell tudni az ELECTROOPTIC márkáról?

Az ELECTROOPTIC gyár Fehéroroszországban található, 1996 óta folyamatosan fejlesztenek és gyártanak éjjellátó és hőkamera termékeket. Első időszakban állami megrendeléseket (fegyveres erők, katasztrófavédelem…) teljesítettek, majd fokozatosan elmozdultak a polgári felhasználású termékek gyártása felé.

  • Milyen oldal az eloptic.eu?

A www.eloptic.eu oldal az Electrooptic termékek magyarországi, szlovákiai, romániai, ausztriai, horvát és szlovén piacok képviseletének tulajdona. Cégünk mind nagy – mind pedig kiskereskedelemmel foglalkozik, illetve az oldalon keresztül munkatársaink szívesen nyújtanak segítséget szakmai kérdésekben.

  • Miért drágább az kevésbe ismert Electrooptic a piacon bejáratott termékektől?

Minden egyes modellnél hosszú fejlesztés és tesztelés során csak a legjobb minőségű alkatrészeket használjuk fel, ennek következtében a végeredmény is magasabb minőségű, mint a piaci átlag. Példák:

  1. minden termékünk külső háza alumínium-titán ötvözetből készül, garantálva a belül lévő értékes elemek védelmét. Meggyőződésünk, hogy a műanyag házban lévő optikák nem a megfelelő választás aktív használathoz.
  2. Digitális éjjellátó előtéteink szenzorai 1280x960p felbontásúak, kijelzői 1024×768 HD OLED típusúak, az eszközök optikai nagyítása pedig pontosan 1X-es.
  3. Hőkameráink moduljai csak és kizárólag TiO2 vagy VOx alapúak, a gyengébb minőségű ASi hőkamera modulokat mi nem használjuk.
  4. Kizárólag a legjobb minőségű germánium lencséket használjuk (F1.0)…
  • Milyen kaliberig használhatóak a célzást segítő eszközök?

Termékeink hivatalosan 8.000J energiáig vannak hitelesítve, de teszteléseink során előfordult már, hogy 14,5x114mm (kb. 30.000J)  kaliberű rombolópuskávaladtunk le lövést hőkamerával és a kamera működőképes maradt.

  • Hol lehet megtekinteni a termékeket?

Magyarországi viszonteladóink üzleteiben (pl.: Z-Shops vadászbolt, Reflex Vadászbolt, ProShooting Kft, Tüskevar vadászbolt…) vagy előzetes egyeztetést követően mi is szívesen bemutatjuk a kiszemelt modellt, akár lőtéren való kipróbálással is egybekötve. Ezen kívül jelen vagyunk kiállításokon, Fehova, IWA…

  • Mennyi garancia jár a termékekhez és mennyi idő a javítás?

Termékeinkhez 2 év garancia jár, meghibásodás esetén 15 munkanapos határidővel dolgozunk. Büszkén mondhatom, hogy a meghibásodási arány átlagosan 3% körül van, digitális éjjellátók esetében 1%.

Bármilyen egyéb kérdés esetén kérjünk, vegye fel velünk a kapcsolatot az ingyenes online chat felület segítségével.